Met Zakelijk Internet supersnel en voordelig internetten

Intro tekst

U wilt overal stabiel Zakelijk Internet, zodat u zorgeloos kunt mailen en online kunt werken. Met de betrouwbare internetverbinding van KPN, bent u verzekerd van een razendsnelle verbinding die past bij uw wensen. Dat is wel zo prettig!

De KPN EEN MKB internetverbinding heeft standaard een uptime van 95%. Met het Premium Servicelevel is de uptime zelfs 99,9% procent. Dat betekent dat uw verbinding gemiddeld 99,9% van het jaar actief is. Dat is ongeveer 364 dagen en 16 uur.

"VST heeft ons Zakelijk Internet zo georganiseerd dat wij op het kwaliteitsnetwerk van KPN zorgeloos kunnen mailen en online kunnen werken. Die zekerheid is voor mij erg belangrijk. ”

B. J. Mulder

  • Razendsnel
  • Veilige verbinding met F-secure
  • Beveiligde pinverbinding
  • Betrouwbaar KPN netwerk

Vraagt u zich af welke bandbreedte het beste bij uw bedrijf past? Daar helpt VST u bij!

Samen met u bekijken wij welk internet het beste bij uw bedrijfssituatie past. Bij het kiezen van een betrouwbare en snelle internet verbinding moet u kiezen uit tal van aanbiedingen en opties. Wij helpen u de beste keuze te maken die bij uw organisatie past én die direct aansluit bij de beschikbare verbindingen op uw locatie. Bijvoorbeeld een snelle verbinding via de standaard DSL verbinding of misschien heeft u wel de beschikking tot supersnel glasvezelinternet.

Inhoud

Benieuwd naar Zakelijk Internet van KPN met de diensten van VST? Laat het ons weten en bel ons op! Of stuur uw vraag via de e-mail.

Met de SLA van VST bent u verzekerd van service waar u blij van wordt. Dat wil toch iedereen?

Meer informatie