Met Zakelijk Internet supersnel en voordelig internetten

Intro tekst

U wilt overal stabiel Zakelijk Internet, zodat u zorgeloos kunt mailen en online kunt werken. Met de betrouwbare en voordelige internet verbinding van Telfort Zakelijk, bent u verzekerd van een razendsnelle verbinding die past bij uw wensen. Dat is wel zo prettig!

VST heeft gekozen voor een samenwerking met Telfort Zakelijk; 100% dochter van KPN. Hiermee bent u verzekerd van een stabiele internet verbinding, van een bewezen partij in de zakelijke markt van internet en bellen.

"VST heeft ons Zakelijk Internet zo georganiseerd dat wij op het kwaliteitsnetwerk van KPN zorgeloos kunnen mailen en online kunnen werken. Die zekerheid is voor mij erg belangrijk. ” B. J. Mulder

Inhoud

De voordelen van Zakelijk Internet via Telfort Zakelijk

Kiest u voor Zakelijk Internet via Telfort Zakelijk, dan betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. U kunt kiezen voor verschillende basisabonnementen, afhankelijk van de gewenste snelheid. Bij het basisabonnement ontvangt u ook een modem in bruikleen.

Vraagt u zich af welke abonnementsvorm het beste bij uw bedrijf past? Daar helpt VST u bij! Samen met u bekijken wij uw wensen en eisen, zodat u het Zakelijk Internet kiest wat bij u past.

De voordelen op een rij:

  • Betaal alleen voor wat u nodig heeft, van basis internet tot glasvezel
  • Abonnementen inclusief modem
  • De zekerheid van een zakelijke helpdesk

Internet via glasvezel of DSL verbinding?

Bij het kiezen van een betrouwbare en snelle internet verbinding moet u kiezen uit tal van aanbiedingen en opties. Wij helpen u de beste keuze te maken die bij u past én die direct aansluit bij de beschikbare verbindingen op uw locatie. Bijvoorbeeld een snelle verbinding via de standaard DSL verbinding of misschien heeft u wel de beschikking tot supersnel glasvezel internet.

Zakelijk internet en bellen

Het internet gebruiken we niet meer uitsluitend om te mailen en te werken, maar ook om te bellen met de klant. Wilt u ook gebruikmaken van bellen via het internet, dan stelt dat extra eisen aan de snelheid van uw internet verbinding.

De voordelen van bellen via het internet zijn niet alleen dat u direct bespaart op de maandelijkse telefoonkosten. Ook biedt het extra opties zoals het gemakkelijk doorschakelen naar mobiel. Meer weten over de voordelen van bellen via het internet? Hier leest u meer over Hosted Telefonie.

Nieuwsgierig geworden naar het Zakelijk Internet via Telfort en de diensten van VST? Laat het ons weten en bel ons op! Of stuur uw vraag via de e-mail.