Altijd bereikbaar met Mobiele Telefonie van KPN

U wilt uw mobiele telefonie goed geregeld hebben, zodat u en uw collega’s altijd bereikbaar zijn. Daarom heeft VST gekozen voor een samenwerking met KPN. Het netwerk wat zich bewezen heeft in de zakelijke telefonie markt.

Mobiele telefonie voordelig en overzichtelijk geregeld

Met de mobiele diensten van KPN ÉÉN kunt u altijd en overal onbezorgd zaken doen met de kwaliteit  en snelheid die u van ons gewend bent.

KPN biedt grote databundels en onbeperkt bellen & sms, zo heeft u geen onverwachte kosten.  Belt u minder, dan kunt u dezelfde databundel afnemen met 150 minuten en 150 sms. Onze databundels kunt u gebruiken binnen de EU. 

KPN biedt u een grote mate van flexibiliteit met diensten als MKB Mobiel, Data Only en Machine-to-machine.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde downloadsnelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde uploadsnelheden van 10 Mbit/s).

Voordelen van 5G 

De volgende stap in verbondenheid

5G is de 5e generatie mobiel internet. En de opvolger van 4G. Een van de grootste verbeteringen is de lage latency, oftewel: minder vertraging van het netwerk. Met 5G kunnen we straks dus met meer mensen tegelijk nóg sneller en soepeler muziek downloaden, films streamen en cloud gamen via onze mobiele telefoons. Zelfs op drukke plekken, zoals in stadions of op festivals.

Let op: de 5G-frequentie die hogere snelheden mogelijk maakt is pas in 2022 beschikbaar voor Nederlandse telecomaanbieders. Vanaf dan kun jij ook genieten van de hoge internetsnelheid van 5G.

VST helpt en adviseert u graag welke Mobiele Telefonie diensten u het beste kunt afnemen. Interesse?

Neem contact met ons op!

Delen van data en minuten met collega’s

Alle abonnementen met dezelfde databundel (1GB, 2GB, 5GB, 12GB en Onbeperkt) delen hun data. Dit geldt voor de MB's in Nederland en in de EU. V

Alle abonnementen met 150 min + 150 sms en dezelfde databundel (1GB, 2GB, 5GB, 12GB) delen hun minuten. Dit geldt voor de minuten in Nederland en in de EU. V

Ook voor de Machine-to-machine abonnementen geldt dat zij data delen tussen abonnementen met dezelfde databundel (1MB, 5MB, 10MB, 25MB).

Gedurende de maand wordt voor alle abonnementen de balans opgemaakt. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar de volgende maand.

Tarieven KPN ÉÉN

VST heeft onze Mobiele telefonie zo georganiseerd dat wij nu een stuk voordeliger uit zijn! De online rapportagetool maakt het extra eenvoudig om op kosten te sturen en geeft  grip op onze telefonie.

- B. Schokker