Bespaar op uw Vaste Telefonie met Telfort Zakelijk

Intro tekst

Wist u dat u eenvoudig kunt besparen op uw Vaste Telefonie? Wanneer u kiest om uw Vaste Telefonie te laten organiseren door VST, dan bent u verzekerd van een voordelig en betrouwbaar netwerk. Als ondernemer krijgt u advies op maat om uw vaste telecom zo efficiënt mogelijk in te richten, zonder afbreuk te doen aan uw bereikbaarheid.

VST werkt exclusief samen met Telfort Zakelijk. Dat is bellen via het kwaliteitsnetwerk van KPN, maar dan voordeliger. Daarbovenop zorgen wij ervoor dat u uw telefonie altijd overzichtelijk en voordelig ingericht heeft. Zijn er veranderingen in de markt of binnen uw bedrijf? Dan bent u flexibel en kunt u uw Vaste Telefonie eenvoudig aanpassen.

Inhoud

De voordelen van Vaste Telefonie via VST

U kunt risicoloos besparen op uw vaste telefoonkosten door over te stappen op Vaste Telefonie van Telfort Zakelijk. De voordelen van vast bellen via Telfort Zakelijk en VST zijn:

  • Altijd lage tarieven
  • De zekerheid van het kwaliteitsnetwerk van KPN
  • Online inzicht in uw verbruik
  • Advies en bijsturing vanuit VST om voordelig te blijven bellen

Maandelijks krijgt u met de SLA plus van VST een heldere rapportage over het belgedrag van uw collega’s. Ook kunt u zelf de factuurgegevens inzien via Factuur Online van Telfort Zakelijk. Op deze manier kunt u zien welke kosten een vestiging, afdeling of medewerker maakt, waardoor u de belkosten gemakkelijk kunt analyseren en bijsturen. VST helpt u hier uiteraard bij, zodat u nooit teveel betaalt.

"VST heeft onze Vaste Telefonie zo georganiseerd dat wij nu meer grip hebben op de belkosten! De overzichtelijke maandnota geeft mij een volledig overzicht van mijn lijnen en infrastructuur." J. van Hees

En wanneer u Vaste en Mobiel Telefonie combineert, kunt u ook gebruik maken van de gratis Vast Mobiel Integratie. Met Vast Mobiel Integratie verbindt u rechtstreeks door naar mobiel en andersom. Door vast en mobiel te integreren, bent u ook overal bereikbaar en uw klant weet u altijd te vinden op één nummer.

Wilt u ook weten of u kunt besparen op uw telefonie? Laat het ons weten en bel ons op!
Of e-mail ons uw vraag over Vaste Telefonie.