Intro tekst

Als ondernemer wil je zo bereikbaar mogelijk zijn. Hoe bereikbaarder je bent, hoe sneller je kunt inspelen op vraagstukken van klanten en collega’s.

Inhoud

Je bereikbaarheid vergroten kan op veel verschillende manieren. Een vijftal voorbeelden.

Mobiele werkplekken
De mobiele werkplek zorgt ervoor dat je voor je bereikbaarheid en productiviteit niet langer afhankelijk bent van, bijvoorbeeld, een vaste kantoorwerkplek. Zo kun je ook in de avonduren of in de weekenden reageren op verzoeken, indien nodig. Hoe minder afhankelijk je bent van vaste werkplekken, hoe groter je bereikbaarheid.

Hosted telefonie
Bij hosted telefonie verhuist je telefooncentrale naar de cloud. Via een app heb je toegang tot deze centrale. Je bent dus niet langer afhankelijk van de service van een provider voor het instellen van functionaliteiten en routings. Zo kun je je centrale continu aanpassen aan ontwikkelingen in je organisatie. Ook zie je altijd welke collega’s bereikbaar zijn, en kun je je klantcontact een stuk efficiënter inregelen.

Vast-mobielintegratie
Vast-mobielintegratie combineert je vaste en mobiele telefonie. Je bent daardoor bereikbaar op één vast nummer op zowel de vaste lijn als je mobiele telefoon. Zo ben je altijd bereikbaar, waar je je ook bevindt. De sterkere bereikbaarheid en professionele uitstraling van een vast nummer dragen ook nog eens bij aan je bedrijfsimago.

Glasvezelinternet
Stabiel internet vormt de basis voor veel moderne communicatieoplossingen, zoals hosted telefonie, het werken met apps en andere IT-toepassingen. Glasvezelinternet biedt de juiste capaciteit om zorgeloos en supersnel gebruik te kunnen maken van deze oplossingen. Daarmee is het een belangrijk onderdeel in de bereikbaarheid van organisaties.

Up-to-date security
Cyberrisico’s zoals malware en hacks kunnen je IT verstoren en communicatieoplossingen, zoals hosted telefonie, ontoegankelijk maken. Het is daarom belangrijk dat je je security up-to-date houdt, zodat het risico op incidenten zo klein mogelijk is. Ook hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het waarborgen van je bereikbaarheid.