Microsoft 365 Business biedt mobiele kantooroplossing voor het mkb

Intro tekst

Microsoft 365 Business combineert vertrouwde Office-functionaliteit met Windows 10-toepassingen en uitgebreide mobiele beheeroplossingen. 

Inhoud

Microsoft heeft op haar jaarlijkse Inspire-partnerevenement een nieuwe cloudoplossing voor het mkb gepresenteerd. Microsoft 365 Business combineert vertrouwde Office-functionaliteit met Windows 10-toepassingen en uitgebreide mobiele beheeroplossingen. Dit maakt van de nieuwe Office-variant een interessante en budgetvriendelijke oplossing voor de mobiele mkb’er. 

Gebruiksvriendelijke totaaloplossing 
Microsoft 365 Business is speciaal ontwikkeld voor het mkb tot 300 werkplekken. Een van de onderdelen in het pakket is het uitgebreide Office 365 Business Premium. Gebruikers beschikken hiermee over bekende Office-programma’s zoals Word, PowerPoint, Excel, Skype en OneNote. Ook cloudopslag en HD-videovergaderfunctionaliteit zijn inbegrepen. De toevoeging van Microsofts Enterprise Mobility + Security-oplossing zorgt voor een zeer hoge mate van dataveiligheid. In combinatie met op maat gemaakte security- en managementfuncties van Windows 10 biedt dit een complete totaaloplossing. 

Gericht op de mobiele gebruiker 
Microsoft 365 Business sluit naadloos aan bij de populariteit van mobiel werken. De bundel omvat alle benodigdheden om succesvol te kunnen werken, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt: cloudfunctionaliteit, productiviteitstools en databeveiliging zijn de pijlers van het pakket. Gebruikers kunnen de oplossing gebruiken op hun tablet, smartphone en laptop, waardoor zij altijd productief kunnen zijn. Microsoft heeft daarnaast aangekondigd dat Office 365 Business Premium zal worden uitgebreid met Microsoft Connections (een e-mailmarketingtool), Microsoft Listings (voor de publicatie van bedrijfsgegevens) en Microsoft Invoicing (voor facturatie). De verwachting is dat ook deze toepassingen hun weg zullen vinden naar Microsoft 365 Business. 

Beschikbaarheid 
Microsoft 365 Business zal in het najaar van 2017 beschikbaar worden gemaakt. De oplossing kan per maand, per gebruiker worden afgenomen.