Handige tips voor de ondernemer op vakantie

Intro tekst

Hartje zomer is natuurlijk de ideale tijd om even bij te tanken, bijvoorbeeld tijdens een welverdiende vakantie. Je wilt dan natuurlijk wel zeker weten dat je zakelijke data ook tijdens vakantie veilig is.

Inhoud

En eerlijk is eerlijk, veel ondernemers vinden het fijn om toch bereikbaar te zijn. Denk aan noodgevallen of spoedklusjes. Een aantal tips voor ondernemers om ook tijdens de zomerperiode de zaken goed op orde te hebben. 

Maak gebruik van mobile device management-oplossingen 
Als ondernemer is de kans groot dat je je zakelijke smartphone of laptop meeneemt op vakantie. Daar staat veel zakelijke data op. Je wilt natuurlijk niet dat die in verkeerde handen komt, bijvoorbeeld door diefstal of verlies. Mobile device management biedt uitkomst. Hiermee is je data voorzien van sterke encryptie. Ook kun je je device op afstand laten blokkeren of wissen. 

Altijd bereikbaar met vast-mobielintegratie 
Door je vaste en mobiele telefonie te combineren ben je gewoon op één nummer bereikbaar op beide toestellen. Zo kun je toch even snel reageren op klantverzoeken of vragen van collega’s. 

Pak je rust 
Last but not least: pak je rustmomenten. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Door het even rustig aan te doen behoud je je werkplezier. Zo ga je straks weer fris aan de slag en houd je de scherpte om zakelijke successen te behalen.