Bart met mobiel

Dit is de iPhone 12

Iets voor jou?
Intro tekst

Apple lanceerde onlangs de nieuwe iPhone 12. En ze komen niet met één, maar vier verschillende varianten, namelijk iPhone 12, iPhone Mini, iPhone Pro en iPhone Pro Max. Maar wat houdt deze nieuwe iPhone in. Wat kan het en welke voordelen biedt het jou? Wij zochten het uit. 

Inhoud

Nóg slimmer zaken doen met de iPhone 12

De smartphones voor iedereen die nóg slimmer zaken wilt doen. Zo positioneert Apple zich met deze nieuwe iPhone-reeks. En niet geheel onnodig, want de allernieuwste toestellen van Apple zijn namelijk geschikt voor 5G. Dit houdt in: nog sneller kunnen werken, waar je ook bent. Maar wat de mooiste verbeteringen?

 • Zelf een bedrijfsvideo maken én monteren met iPhone 12 pro
  Voor creatives is de Pro een fantastisch model. Fotografen weten al langer dat de iPhone hét toestel is om de mooiste beelden te schieten. Maar nu blijft het niet alleen bij fotografie, maar kun je ook gemakkelijk een bedrijfsvideo schieten en monteren. In hoge 4G kwaliteit! 
 • Ultiem ontspannen, gamen vanaf je iPhone
  Ben je game-fan en wil je buiten werktijd even ontspannen, maar heb je geen computer bij de hand? Dankzij de verbeterde Bionic A14 chip kun je nu moeiteloos gamen op je iPhone. Maar ook video's streamen of bestanden bewerken gaat moeiteloos. Het is eigenlijk gewoon alsof je laptop in een smartphone past. 

  iPhone 12
   
 • Sneller met 5G
  Met de iPhone 12 en 12 Pro ben je ervan verzekerd dat je toestel ready is voor 5G. Dit houdt in: nóg sneller files downloaden, videobellen of in de cloud samenwerken met collega's. En dat zelfs op drukke locaties waar veel mensen tegelijk online zijn. Maar heb je geen 5G nodig, dan schakel je gemakkelijk terug naar een snelle 4G-verbinding. Zo bespaar je weer batterij. 
 • Steviger
  Het beeldscherm van de iPhone 12 is met het Ceramic Shield glazen beeldscherm nog steviger dan zijn voorgangers. Zo blijft het beeldscherm vier keer langer heel als het per ongeluk op de grond valt. 
 • Draadloos opladen met MagSafe
  Nieuw bij de iPhone 12 is een andere mogelijkheid om jouw toestel op te laden: MagSafe. MagSafe is een ingebouwde magneet waardoor je je toestel makkelijk vastklampt aan een draadloze iPhone oplader. Zo laad je jouw toestel sneller en beter op. De speciale magneet is ook te combineren met een fraaie nieuwe cover waarin je je bankpas kunt bewaren. 

Ben je toe aan een zakelijk nieuw abonnement? Dan is de iPhone 12 in combinatie met KPN EEN MKB oplossing wellicht wat voor jou. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bron + foto: KPN

Kom jij ons team versterken?

Kom werken bij VST en draag bij aan het faciliteren van de best bereikbare werkplek.