Overslaan en naar de inhoud gaan
Contact

Wij maken betrouwbare verbindingen mogelijk met zakelijke telefonie oplossingen

Intro tekst

Wij weten waar het in het maken van contact echt om draait; het aangaan van een betrouwbare verbinding met elkaar. Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke telefonie en internet continu werkt, zodat u kunt werken zoals u dat wilt.

Met ons team van specialisten geven wij advies om uw zakelijke telefonie en internet betrouwbaar en voordelig in te richten, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Na implementatie zijn onze medewerkers altijd bereikbaar voor service en onderhoud. Zo blijft u bereikbaar, via vast of mobiel en op kantoor of onderweg. Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

Hoe werken wij?

VST onderscheid zich in de markt van zakelijke telefonie door exclusief samen te werken met Telfort Zakelijk. Telfort Zakelijk is 100% dochter van KPN.

Met VST bent u verzekerd van een goed ingerichte zakelijke telefonie en internet oplossing en houdt u grip op de kosten. Wij realiseren dit door te blijven analyseren op de volgende punten:

Controle - pro-actief sturen en het beheersen van de abonnementen
Efficiency - verlagen van telefoniekosten
Beheer - optimaliseren van service en dienstverlening

De vier pijlers van VST!

Top Partner van Telfort Zakelijk
Als exclusief Top Partner van Telfort Zakelijk, worden wij jaarlijks geaccrediteerd. Hiermee voldoen wij aan een aantal criteria, waaronder kennis van producten en diensten maar ook een gezonde financiële positie. Wij bieden u als TopPartner om die reden continuïteit, zekerheid en betrouwbaarheid!

Continuïteit
VST beschikt over deskundige medewerkers. Onze specialisaten voldoen jaarlijks aan de professionele opleidings- en trainingseisen van de netwerken. Wij hechten hier veel waarde aan; immers is kwaliteit van onze service en dienstverlening ons bestaansrecht.

No cure, no pay
Onze manier van werken is toonaangevend als het gaat om onderbouwing, transparantie en keuzevrijheid. Wij adviseren dan ook op basis van No cure, no pay.

M.V.O.
In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid doen wij meer dan alleen advies geven, service verlenen en beheer uitvoeren voor uw vaste-, mobiele telefonie en integratie. Wij ondersteunen en sponsoren jaarlijks uiteenlopende initiatieven, goede doelen en verenigingen.