Intro tekst

Een aantal voordelen van vast-mobielintegratie. 

Inhoud

Telefonie is misschien niet het eerste waar je aan denkt, als het aankomt op slimmer werken. Toch kan je wel degelijk voordeel halen uit het combineren van je vaste en mobiele telefonie, bijvoorbeeld. We sommen een aantal voordelen van vast-mobielintegratie voor je op: 

1. Je bent ook buiten kantoor op je vaste nummer bereikbaar
Tegenwoordig zit je allang niet meer 40 uur per week achter hetzelfde bureau met een vaste telefoon naast je. Je bent onderweg naar afspraken, werkt een dag thuis of maakt gebruik van een flexplek. Met vast-mobielintegratie stel je je bereikbaarheid zo in dat je oproepen naar je vaste nummer ontvangt op je mobiele telefoon. 

2. Je hebt de professionele uitstraling van een vast nummer
Een van de eenvoudigste vormen van vast-mobielintegratie is om een vast nummer voor je mobiele telefoon te kiezen. Dit is met name handig voor zzp’ers en kleine organisaties. Je kiest dan een vast nummer dat een-op-een verbonden is met je mobiele toestel. Je ontvangt oproepen naar dat nummer direct op je mobiele telefoon én je kan ervoor kiezen om via je mobiele telefoon uit te bellen met datzelfde vaste nummer. Zo houd je de professionele uitstraling van een vast nummer. 

3. Je belt goedkoper
Belkosten kunnen voor je bedrijf een behoorlijke kostenpost zijn. Kies je voor vast-mobielintegratie, dan kies je automatisch voor bellen via het internet. We noemen dat ook wel IP-telefonie. Dat is in de meeste gevallen goedkoper dan bellen via de traditionele telefoonlijn. Neem contact op met een gespecialiseerde telecomaanbieder en laat je het voordeel voorrekenen. 

4. Vast-mobielintegratie de brug naar meer
Omdat telefonie digitaal (via het internet) verloopt, is het makkelijker om je telefonie te koppelen aan je crm-systeem, bijvoorbeeld. Dan zie je direct wie er belt en heb je de juiste gegevens bij de hand. Daarnaast kan digitale telefonie gekoppeld worden aan communicatiesystemen waarbij je ook kan chatten, e-mailen en videobellen. Met deze zogeheten Unified Communications-oplossingen communiceer je altijd op de manier waarop jij, je collega’s en klanten willen. 

5. Je bent klaar voor de toekomst
Vast-mobielintegratie is digitale (IP-)telefonie. Hiermee kies je voor een oplossing die je altijd makkelijk kan uitbreiden. Heb je nieuwe collega’s? Dan heb je binnen no time voor hen ook vast-mobielintegratie geregeld. Heb je een groter bedrijf en wil je de routing van inkomende gesprekken instellen of een keuzemenu gebruiken? Ook dat is mogelijk met vast-mobielintegratie.