Vijf redenen om te kiezen voor vast-mobielintegratie

Intro tekst

Maak je nog geen gebruik van VaMo? Dan laat je veel kansen liggen. Vijf redenen om te kiezen voor VaMo.

Inhoud

Vast-mobielintegratie (VaMo) wordt steeds populairder onder zakelijke gebruikers. Het combineren van vaste en mobiele telefonie levert immers veel voordeel op.

1. Eén nummer voor vast en mobiel
Met vast-mobielintegratie ben je bereikbaar op één nummer voor zowel vast als mobiel. Je kunt je zakelijke vaste nummer dus gebruiken voor al je telefonie. Daardoor behoud je een professionele uitstraling. Bovendien blijf je op deze manier altijd bereikbaar voor je klanten.

2. Perfect voor de mobiele medewerker
Vast-mobielintegratie sluit perfect aan bij de populariteit van mobiel werken. Doordat je ook mobiel bereikbaar bent op je vaste nummer ben je niet afhankelijk van een vaste werkplek. Daardoor is VaMo een perfecte oplossing voor als je veel onderweg bent, of simpelweg niet altijd op kantoor werkt.

3. Administratief overzicht
Met VaMo breng je je vaste en mobiele telefonie onder bij één leverancier. En dat biedt het nodige administratieve voordeel. Je ervaart het gemak van één aanspreekpunt voor al je telefonievraagstukken. Daarnaast profiteer je van één contract, één factuur en voorspelbare maandelijkse kosten. Zo behoud je het overzicht over je zakelijke telefonie en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

4. Lagere kosten door bellen via wifi
Bij VaMo wordt je mobiele telefonie ondergebracht in je VoIP-centrale. Hiermee profiteer je ook op je smartphone van de voordelen van bellen in de cloud. Dat zie je ook terug in je belkosten. Wanneer je je binnen het bedrijfsnetwerk bevindt bel je automatisch via wifi. Je mobiele belbundel wordt hierdoor niet aangesproken. Dat kan algauw een mooie besparing op je belkosten opleveren.

5. Goede vervanger van DECT-telefonie
VaMo werkt op vrijwel alle mobiele telefoons. Je hebt dus niet per se een smartphone nodig om VaMo te kunnen gebruiken. Daardoor is VaMo ook een heel goed alternatief voor DECT-telefonie.