Intro tekst

VaMo is de integratie van je vaste en je mobiele telefoon. Een groot voordeel: plaatsonafhankelijk werken. 

Inhoud

Veel zakelijke IT staat tegenwoordig in het teken van mobiliteit. Daardoor zijn we in staat altijd en overal gebruik te maken van deze oplossingen. Dat geldt ook voor zakelijke telefonie. Een goed voorbeeld daarvan is vast-mobielintegratie, ofwel VaMo. Een vijftal feiten over deze eenvoudige maar effectieve telefonieoplossing.

VaMo vergroot je bereikbaarheid
VaMo is de integratie van je vaste en je mobiele telefoon. Concreet betekent dit dat je op beide apparaten bereikbaar bent op een vast zakelijk nummer. Ben je niet in de buurt van je vaste lijn, dan komen de oproepen op je mobiele telefoon binnen. Daardoor vergroot je heel eenvoudig je bereikbaarheid. Dat zorgt voor nog effectiever contact met collega’s en klanten.

Eén voicemail voor vast en mobiel
Het kan natuurlijk altijd zijn dat je een oproep niet kunt beantwoorden. Het is dan wel zo fijn als je gewoon één voicemail hebt. VaMo maakt het mogelijk. Je profiteert van één nummer voor vast en mobiel, dus ook één voicemail. Zo heb je altijd overzichtelijk wie er heeft gebeld en kun je daar snel op inspelen. Ook op die manier optimaliseer je je klantcontact.

Oplossing voor mobiele medewerkers
De grotere bereikbaarheid die VaMo biedt maakt de oplossing zeer geschikt voor de mobiele medewerker. De flexibiliteit die VaMo met zich meebrengt sluit immers perfect aan bij locatieonafhankelijk werken.

VaMo leidt tot kostenbesparing
VaMo maakt je mobiele telefoon onderdeel van je telefooncentrale in de cloud. Bevind je je binnen het bedrijfsnetwerk, dan bel je automatisch via wifi in plaats van je mobiele bundel. En dat kan algauw leiden tot een interessante kostenbesparing.

Administratief overzicht
VaMo is beschikbaar via één provider, waardoor je ook maar één contract hebt voor vast en mobiel. Dat biedt veel administratief gemak. Je vaste maandelijkse kosten zijn eenvoudig inzichtelijk, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.