Vast-mobielintegratie laat organisaties slimmer communiceren

Intro tekst

Apps en mobiel internet stellen gebruikers in staat altijd en overal te communiceren. Klantverwachtingen zijn als gevolg daarvan ook veranderd. Vast-mobielintegratie (VaMo) biedt organisaties de mogelijkheid in te spelen op deze verwachtingen. 
 

Inhoud

Het aantal communicatiemogelijkheden is de laatste jaren flink toegenomen. Apps en mobiel internet stellen gebruikers in staat altijd en overal te communiceren. Klantverwachtingen zijn als gevolg daarvan ook veranderd. Zij verwachten dezelfde bereikbaarheid nu ook van bedrijven. Vast-mobielintegratie (VaMo) biedt organisaties de mogelijkheid in te spelen op deze verwachtingen. 

VaMo maakt gebruikers bereikbaarder
VaMo combineert de zakelijke uitstraling van een vast nummer met de flexibiliteit van de smartphone. Gebruikers zijn gewoon bereikbaar het vaste nummer, dat kan worden doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. Hierdoor hoeven zij nooit meer een gesprek te missen en komen zij professioneel voor de dag.

VaMo zorgt voor kostenbesparing 
VaMo loopt volledig via de cloud. Kosten voor het gebruik en onderhoud van een vaste koperverbinding komen hiermee te vervallen. Wanneer medewerkers zich binnen het bedrijfsnetwerk bevinden schalen zij automatisch over op het wifi-netwerk. Hierdoor hoeft er niet te worden gebeld vanuit de mobiele belbundel. 

VaMo maakt communicatie efficiënter 
Veel VaMo-oplossingen bieden extra communicatiemogelijkheden zoals chat, videobellen en e-mail. Bovendien kunnen gebruikers via de smartphone eenvoudig gesprekken doorschakelen en conference calls opzetten. Dankzij presence information hebben gebruikers inzicht in de bereikbaarheid van collega´s. Gebruikers kunnen hierdoor kiezen voor een communicatievorm die past bij de situatie. Hierdoor wordt communicatie een stuk efficiënter. 

VaMo is schaalbaar 
VaMo-oplossingen zijn eenvoudig op- en af te schalen. Hierdoor sluit de oplossing altijd aan bij ontwikkelingen binnen het bedrijf. Organisaties behouden zo het inzicht in de maandelijkse kosten en het aantal gebruikers. Zo betalen zij alleen voor het daadwerkelijke verbruik. 

VaMo neemt onderhoud uit handen 
De provider van de oplossing zorgt voor alle beheer en onderhoud van de oplossing. Denk aan het periodiek uitrollen van beveiligingsinstellingen en softwareversies. Organisaties hebben hierdoor zelf geen enkel omkijken naar de technische werking van hun telefonie. Zij profiteren echter wel van professioneel onderhoud, waardoor zij altijd beschikken over een stabiele en veilige oplossing voor hun zakelijke communicatie. 

VaMo biedt het gemak van één aanspreekpunt 
Vast-mobielintegratie brengt alle zakelijke telefonie samen in een totaaloplossing. Organisaties beschikken hierdoor over slechts één aanspreekpunt voor al hun vraagstukken. Zij ervaren het gemak van één contract, één factuur, en vaste maandelijkse kosten per maand per medewerker. Wel zo handig voor de administratie.