Intro tekst

De tijd dat vaste en mobiele telefonie los van elkaar stonden ligt al even achter ons.

Inhoud

Het integreren van vaste en mobiele telefonie is tegenwoordig gemeengoed binnen veel organisaties. Dat is ook logisch, want hierdoor wordt de bereikbaarheid enorm verbeterd. Een aantal voorbeelden van de integratie tussen vast en mobiel, en de voordelen die dit oplevert. 

Hosted telefonie 
Met hosted telefonie bel je gewoon zoals je gewend bent van de vaste lijn. Het grote verschil is dat je telefooncentrale verhuist naar de cloud. Dat betekent dat je zelf alle functionaliteiten kunt aanpassen. Ook het aantal aansluitingen bepaal je heel eenvoudig zelf. Je telefoniecentrale sluit daardoor altijd aan bij de behoeften en wensen van je organisatie. Hosted telefonie is volledig digitaal, en werkt via een app. Daardoor kun je de oplossing gebruiken via je pc, smartphone, laptop en zelfs tablet én ben je altijd bereikbaar. 

Vast-mobielintegratie 
Bij vast-mobielintegratie ben je bereikbaar op één nummer voor vast en mobiel. Daardoor ben je altijd bereikbaar op een vast zakelijk nummer. Ben je even niet in de buurt van de vaste lijn, dan beantwoord je die oproep gewoon vanaf je mobiel. Daarmee blijf je bereikbaar. Je klanten worden bovendien niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. En dat is natuurlijk goed voor je klanttevredenheid. 

Unified Communications 
Ook Unified Communications-oplossingen kun je op zowel vaste pc’s als mobiele devices gebruiken. Deze oplossingen bundelen verschillende communicatieoplossingen in één app. Denk aan vaste telefonie, chat, scherm delen, videovergaderen en nog veel meer. Zo communiceer je pas echt flexibel met je klanten en collega’s, waar je je ook bevindt. Is je collega telefonisch even niet bereikbaar, dan stuur je simpelweg een mailtje of chatberichtje. Snel, makkelijk en erg efficiënt. 

Welke oplossing past bij jou? 
Iedere organisatie kan behoefte hebben aan een andere communicatieoplossing. Het is altijd verstandig hier specialistisch advies over in te winnen. Zo weet je zeker dat je straks profiteert van een oplossing die volledig aansluit bij de wensen van jou en je collega’s.