Op deze manier maakt VaMo je bereikbaarder

Intro tekst

Vast-mobielintegratie (VaMo) is de slimme keuze voor de ondernemer die altijd bereikbaar wil zijn.

Inhoud

Door vaste en mobiele telefonie te combineren vergroot je immers heel eenvoudig je bereikbaarheid. Maar hoe werkt dat nou precies?

Vast en mobiel in één VaMo
brengt vaste en mobiele telefonie samen. Je mobiele telefoon wordt hierbij onderdeel van een VoIP-centrale. Het voordeel hiervan is dat je zo bereikbaar bent op één nummer voor zowel vaste als mobiele telefonie; gesprekken die op de vaste lijn binnenkomen kunnen namelijk worden doorgezet naar je mobiele telefoon. Op die manier vergroot je heel eenvoudig je bereikbaarheid. Bovendien hoeven je klanten maar één nummer te onthouden.

Hoe werkt VaMo eigenlijk?
In veel gevallen wordt VaMo mogelijk gemaakt via een applicatie. Deze applicatie biedt functionaliteiten die eerder alleen op vaste toestellen beschikbaar waren. Denk aan doorschakelfunctionaliteit en verkort kiezen. Waar je ook bent, je hebt dus altijd de beschikking over een uitgebreid pakket aan functionaliteiten. Je bent niet alleen beter bereikbaar voor je klant, maar kunt hem indien nodig ook direct doorzetten naar je collega´s. Op die manier verbeter je je klantcontact, en dat is natuurlijk goed voor je bedrijf.

Geen smartphone, geen probleem
Ook als je geen smartphone hebt kun je VaMo gebruiken. Ook in dat geval kun je dus gewoon bereikbaar blijven op één nummer.