IP-telefonie als baken van stabiliteit en betrouwbaarheid

Intro tekst

Mobiliteit is de afgelopen jaren het toverwoord binnen de zakelijke markt. Applicaties, smartphones en laptops laten ons steeds mobieler werken.

Inhoud

Toch betekent dat niet dat vaste oplossingen definitief verleden tijd zijn; in een steeds mobielere wereld geldt de IP-telefoon als baken van betrouwbaarheid. Maar dat is zeker niet het enige voordeel van een vaste lijn.

Stabiel en kwalitatief hoogwaardig
De smartphone speelt een belangrijke rol in onze wens altijd en overal bereikbaar te zijn. Maar bereikbaarheid en bereikbaarheid zijn niet altijd hetzelfde. Het kan bijvoorbeeld nog altijd gebeuren dat het mobiele bereik niet optimaal is. Dat kan gevolgen hebben voor de gesprekskwaliteit. IP-telefonie heeft dat probleem niet. Hierbij is de verbinding continu stabiel en van hoge kwaliteit. Die betrouwbaarheid maakt van IP-telefonie nog altijd een graag geziene oplossing op de werkvloer.

Schaalbaar en flexibel
IP-telefonieoplossingen zijn heel eenvoudig uit te breiden. Nieuwe medewerkers of nieuwe nummers kun je zelf binnen een paar klikken toevoegen. Je telefonieoplossing sluit daarmee altijd aan bij je organisatie. Bovendien kun je zelf functionaliteiten zoals belgroepen of doorschakelingen instellen. Hierdoor behoud je altijd de grip op je telefonieoplossing.

Koppeling met je crm
IP-telefonie maakt niet gebruik van de oude koperlijn, maar van het internet. Dat zorgt direct voor een aantal interessante mogelijkheden. Zo is het mogelijk je IP-telefonie te koppelen met je crm-systeem. Daardoor zie je meteen welke klant belt, en heb je direct de laatste klantinformatie bij de hand. Tijdens het gesprek kun je deze informatie direct updaten. Je klantcontact wordt hiermee een stuk efficiënter. En dat is natuurlijk goed voor je algehele dienstverlening naar klanten.

Nog bereikbaarder met vast-mobielintegratie
Wil je niet afhankelijk zijn van je smartphone, maar toch profiteren van dezelfde bereikbaarheid? Dan kun je ervoor kiezen je IP-telefonie uit te breiden met vast-mobielintegratie (VaMo). Hiermee breng je je smartphone onder in je IP-telefonie. Oproepen op je vaste nummer komen hierdoor ook binnen op je mobiel. Zo behoud je de professionele uitstraling van een vast nummer, en ervaar je de extra bereikbaarheid van mobiele telefonie. Bevinden je medewerkers zich binnen het wifi-bedrijfsnetwerk? Dan bellen zij automatisch via wifi. Dit maakt van VaMo ook kostentechnisch een bijzonder interessante oplossing.