Alles wat je moet weten over vast-mobielintegratie

Intro tekst

Als ondernemer wil je natuurlijk zo bereikbaar mogelijk zijn voor je klanten. Vast-mobielintegratie (VaMo) draagt daar flink aan bij. Hierbij worden je vaste en mobiele telefonie samengevoegd.

Inhoud

Handig, want zo ben je bereikbaar op slechts één nummer. Maar wat zijn nou precies de kenmerken van vast-mobielintegratie? We praten je graag bij over alle ins en outs van deze zakelijk populaire telefonieoplossing. 

Het voordeel van één zakelijk nummer 
Bij vast-mobielintegratie wordt je mobiele telefoon onderdeel van je telefooncentrale, al dan niet in de cloud. Het verhuizen van je mobiele telefonie naar een centrale betekent dat je op een vast nummer bereikbaar bent. Dat is natuurlijk erg handig en overzichtelijk. Ook kun je instellen dat je met datzelfde nummer uitbelt, in plaats van met je mobiele nummer. 

Mis nooit meer een telefoontje 
Bij VaMo kun je instellen dat zowel je vaste als mobiele telefoon overgaat als je gebeld wordt. Daardoor hoef je nooit meer een telefoontje te missen en optimaliseer je bereikbaarheid. Bovendien ervaar je het voordeel van één voicemail voor zowel je vaste als mobiele telefonie. Dat brengt een hoop efficiëntie en gebruiksgemak met zich mee. 

Inzicht in de bereikbaarheid 
Wanneer je via de cloudcentrale een VaMo-gesprek voert zien je collega’s dat je in gesprek bent. Daardoor worden onnodige doorschakelmomenten en andere contactmomenten voorkomen. Je communicatie wordt daardoor een stuk efficiënter ingericht. Ook kun je instellen dat inkomende oproepen direct worden doorgeschakeld naar een ander nummer. Je klant krijgt daardoor altijd iemand te spreken. Op die manier verbeter je eenvoudig de bereikbaarheid van je organisatie. 

Eén factuur, één contract 
Doordat je je vaste en mobiele telefonie samenvoegt heb je maar één factuur voor al je telefonie. Dat betekent geen gedoe meer met losse facturen, losse contracten en verschillende telefoonnummers. Zo profiteer je ook nog eens van het nodige administratieve voordeel.