Altijd bereikbaar met Mobiele Telefonie van Telfort Zakelijk

Intro tekst

U wilt uw Mobiele Telefonie goed geregeld hebben, zodat u en uw collega’s altijd bereikbaar zijn. Daarom heeft VST gekozen voor een samenwerking met Telfort zakelijk; een 100% dochter van KPN. Het netwerk wat zich bewezen heeft in de zakelijke telefonie markt.

Inhoud

Mobiele Telefonie voordelig en overzichtelijk geregeld

Dat iedere medewerker ander belgedrag heeft is eerder regel dan uitzondering. Met Mobiele Telefonie van Telfort Zakelijk bent u flexibel per medewerker en profiteert u met het hele bedrijf van kortingen.

Bekijk hier hoe Mobiele Telefonie van Telfort Zakelijk geregeld is!

Kiest u voor Telfort mobiel bellen via VST, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Alle collega’s delen belminuten en MB’s
  • Flexibel abonnementen aanpassen per medewerker door gemakkelijk extra diensten toe te voegen
  • De zekerheid van het kwaliteitsnetwerk van KPN
  • Online inzicht in uw verbruik. Advies en bijsturing vanuit VST om voordelig te blijven bellen
  • Maandelijkse rapportage

Hoe werkt zakelijk mobiel bellen?

De abonnementen bestaan uit een basisabonnement per medewerker. Hier bovenop kunt u extra belminuten inkopen. Maar het belangrijkste is dat u alle ingekochte belminuten onderling kan verdelen. Hoeveel een collega daadwerkelijk belt binnen een bundel, maakt dus niet meer uit! Blijven er belminuten over aan het einde van de maand? Dan neemt u die minuten gewoon mee naar de volgende maand.

Naast gezamenlijke belminuten, heeft iedere medewerker ook de keuze om extra diensten toe te voegen. Bijvoorbeeld het toevoegen van de voordelige Buitenland Bundel.

De flexibiliteit van mobiel bellen via Telfort Zakelijk is prettig voor u en uw medewerkers, maar vraagt wel om een duidelijk overzicht van het belgedrag. Met Zakelijk Beheer kunt u online het verbruik en de kosten inzien, zodat u grip houdt op de kosten en tijdig kunt bijsturen.

"VST heeft onze Mobiele telefonie zo georganiseerd dat wij nu een stuk voordeliger uit zijn! De online rapportagetool maakt het extra eenvoudig om op kosten te sturen en geeft  grip op onze telefonie." B. Schokker

En wanneer u Mobiele en Vaste Telefonie combineert, kunt u ook gebruik maken van de gratis Vast Mobiel Integratie. Met Vast Mobiel Integratie verbindt u rechtstreeks door van mobiel naar vast en andersom.

VST helpt en adviseert u welke Mobiele Telefonie diensten u het beste kunt afnemen. Bel ons voor advies of stuur ons uw vraag via de e-mail.