Hosted Telefonie is voordelig bellen in de cloud

Intro tekst

Bellen met Hosted Telefonie is de toekomst! Kiest u voor Hosted Telefonie, dan kiest u voor betrouwbaar en voordelig bellen via de cloud. U bent altijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Daarbovenop komen nog de extra voordelen van het bellen via het internet, zoals gemakkelijk doorschakelen naar een andere locatie of de koppeling met uw CRM of ERP systeem.

Inhoud

Direct besparen met Hosted Telefonie

VST werkt exclusief samen met Telfort Zakelijk. Dat is bellen via het kwaliteitsnetwerk van KPN, maar dan voordeliger.

Bekijk hier hoe Hosted Telefonie precies werkt!

VST werkt exclusief samen met Telfort Zakelijk. Dat is bellen via het kwaliteitsnetwerk van KPN voor een voordelige prijs.

Bellen over het internet wordt ‘hosted telefonie’ genoemd, maar ook hosted voice, hosted VoIP, VoIP bellen, cloud telefonie en cloud bellen zijn termen die veel worden gebruikt. Bij alle termen betekent het uiteindelijk dat er gebeld kan worden via het internet.

Door te kiezen voor Hosted VoIP bespaart u direct op de vaste telefonie kosten, want  onderling bellen tussen collega’s is gratis. Daarbij maakt het niet uit of de collega op kantoor zit of belt vanuit een andere locatie. Ook wanneer een bedrijf meerdere vestigingen heeft, zorgt bellen in de cloud voor een hoge besparing op de maandelijkse telefoonkosten. 

Flexibel bellen via het internet

Met de flexibele telefooncentrale in de cloud is uw centrale altijd actueel en gemakkelijk aan te passen. Verandert bijvoorbeeld het aantal mensen binnen uw bedrijf? De telefooncentrale past u hier eenvoudig op aan. Ook kunt u gemakkelijk belgroepen toevoegen of een tijdelijke doorschakeling instellen.

"VST heeft de Hosted Telefonie voor ons georganiseerd en maandelijks zijn wij nu voordeliger uit. Daarnaast is het eenvoudig om groepen aan te maken, zodat we makkelijk kunnen doorverbinden." E.Pierik

Meer en meer bedrijven stappen over op Hosted VoIP bellen door de vele voordelen die het heeft. Deze voordelen hebben zich inmiddels bewezen! Hieronder alle voordelen op een rij:

  • Kostenbesparend
  • Vestigingen bellen onderling gratis
  • Gegarandeerde beschikbaarheid
  • Flexibiliteit met bedrijfsgroei
  • Flexibiliteit met (intern) verhuizen
  • Eenvoudig en goedkoop te installeren
  • Eenvoudig te integreren in ERP of CRM systeem
  • Makkelijk overstappen naar andere telecomleverancier
  • Integratie met Mobiele Telefonie
  • Integratie met Microsoft Office

Wanneer kiest u voor Hosted Telefonie?

Er zijn meerdere redenen om over te stappen naar VoIP telefonie: U wilt een kostenbesparende oplossing, uw bedrijf gaat verhuizen, u moet al uw telecomapparatuur vervangen of u wilt gegarandeerd zijn van volledige beschikbaarheid.

Wat de reden ook is, overstappen naar een VoIP oplossing is alleen rendabel als de investering zich terugverdient. Maar hoe komt u daar achter? Wij vergelijken uw huidige kosten met de mogelijkheden van Hosted Telefonie en bieden u de zakelijke telefonie oplossing aan die werkt en bespaart! Bel ons voor advies of stuur ons uw vraag via de e-mail.