Intro tekst

Een groot deel van Nederland werkt momenteel thuis om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondanks dat we de huidige situatie uiteraard liever anders hadden gezien, brengt thuiswerken ook diverse voordelen met zich mee. Denk aan de reistijd- en kosten die je mist. Zo kan je langer in bed blijven liggen én draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu.

Inhoud

Echter, naast deze voordelen, kan thuiswerken soms ook wat nadelen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld omdat je thuis bepaalde apparatuur mist, die je anders op kantoor wel gebruikt. Maar, wij hebben de oplossing om jou vanuit huis toch zo efficiënt mogelijk te laten werken. Uiteraard allemaal met één doel: jou en je collega's gezond deze lastige periode door laten komen.  

Voer makkelijk wijzigingen door in jouw KPN ÉÉN centrale 
Zeker in tijden dat iedereen thuiswerkt, zijn veel telefoons doorgeschakeld naar mobiele devices om toch bereikbaar te zijn. Doordat werktijden wellicht nu ook afwijken van normaal, kunnen KPN ÉÉN klanten middels de centrale makkelijk aangeven wanneer en wie bepaalde telefoontjes moeten ontvangen. Zo houd je zelf de regie. 

Werktijden en bereikbaarheid aanpassen 
In deze onrustige tijd kan het zijn dat de werktijd veranderd is, waardoor jouw bedrijf niet dezelfde bereikbaarheid heeft als normaal. In de centrale verander je dan ook gemakkelijk de openingstijden en bereikbaarheid van je bedrijf. Zo pas je gemakkelijk de bedrijfsvoicemail aan of stel je van te voren gemakkelijk in op welke dagen je bedrijf helemaal niet bereikbaar is (denk bijvoorbeeld aan Pasen).  

Mocht er daarnaast toch iemand thuiswerken die zijn of haar wachtwoord vergeten is, dan kan je deze ook makkelijk aanpassen. Zo kan de medewerker direct weer aan de slag. En ben je dagelijks veel aan het telefoneren, maar word je een beetje moe van die telefoon telkens aan je oor? Denk dan eens aan een headset of oortjes met microfoon. Ben je KPN ÉÉN klant, dan kun je een softwarelink via ons verkrijgen, waarbij je zelfs via je desktop of laptop kunt bellen. Zo maak je thuiswerken voor jezelf zo gemakkelijk mogelijk. 

Wil je meer weten over de voordelen? Neem dan contact met ons op.