Intro tekst

Krijgen je medewerkers een nieuwe smartphone of tablet? Anticipeer dan op deze veelvoorkomende vraag: hoe zet ik mijn gegevens en apps, contacten en foto’s over naar mijn nieuwe toestel?

Inhoud

Het enige wat je moet doen: een van deze drie transfertools aanbevelen. Zo win je heel wat tijd die anders naar support zou gaan. 

Transfer for Mobile van MobiKin 
MobiKin Transfer for Mobile is een desktop-app, beschikbaar in een Windows- en een Mac-versie. Wil je dus de inhoud van je oude smartphone of tablet kopiëren naar je nieuwe? Dan download je de software en verbind je beide mobiele devices via USB met je computer. Selecteer Phone to Phone Transfer en klik op Start. MobiKin doet de rest. 

De transfertool garandeert een veilige en gestroomlijnde data-overdracht. En dat voor meer dan 3000 mobiele toestellen met verschillende bestuurssystemen. MobiKin Transfer for Mobile biedt je nog meer opties: back-up en herstel van gegevens en een definitieve wipe van data op het oude toestel. 

MobileTrans van Wondershare 
Wondershare MobileTrans werkt op dezelfde eenvoudige manier als MobiKin Transfer for Mobile. Ook hier heb je een pc of Mac nodig om je gegevens over te kunnen zetten. Klik op Phone to Phone Transfer, kies de content die je wilt transfereren en bevestig met Start Transfer. Al je bestanden en contacten van een iOS-toestel verhuizen naar je nieuwe Samsung Galaxy S8 of Galaxy Note8? Geen probleem voor MobileTrans. 

Net als MobiKin omvat MobileTrans ook een back-up- en restore -functie. De tool toont op zijn website trots de vijfsterren-rating van reviewsite CNET. Geen kleintje. 

Smart Switch Mobile van Samsung 
Fabrikanten van mobiele toestellen die meedenken met de klant, ontwikkelen hun eigen transfertool. Samsung helpt gebruikers om vlot over te schakelen met Smart Switch Mobile . Ze downloaden de app en kunnen hun data overzetten op niet één, maar drie manieren: 
1. door beide toestellen op hetzelfde Wi-Fi -netwerk aan te sluiten 
2. door ze met een OTG-kabeltje rechtstreeks aan elkaar te koppelen 
3. door een computer als tussenstation te gebruiken 

Smart Switch Mobile beperkt zich niet tot gegevens overzetten van Samsung naar Samsung. Je transfereert ook snel data van andere Android- en zelfs iOS-toestellen. Download Smart Switch Mobile. En ontdek jouw werkwijze en de extra functies van de app.